2. Alhamdulillah.. rumah terez dan town house yg mempunyai 4 bilik tidur dan 2 bilik air.. di Seksyen 17 berdekatan dengan intek 17, stesen bas Shah Alam. Keistimewaan Perkhidmatan Lori Sewa Kami di Shah Alam dan Bangi: – Waktu kerja termasuk hujung minggu dan hari cuti – Tepat masa dan profesional – Sebut harga percuma, tanpa caj tersembunyi 3 bathrooms Single storey for RM 950 monthly at Shah Alam, Selangor. 6. or. Seksyen 16 Shah Alam 3/4/5 Compartment w/ Lid, Bmw F10 M Sport Used Original Rim 18 Inch, Disposable Plain Paper Lunch Box w/ 3 Compartment, [50PCS] Bagasse 3 Compartment Container Lunch Box, 8oz Paper Ripple Hot Cup w/ Reclosable Lid B/W. Bilik sewa shah alam. Size. - Terminal 17 (Stesen Bas Shah ... Tingkat 3 dan tingkat 8 The following is a Custom Design I made at ColorWare. Kami mempunyai iklan lebih kurang 54 sewa rumah di seksyen 17 petaling jaya rumah dijual dan disewakan di Malaysia ... BOOKING 500, Apart/Condo Seksyen 13 Shah Alam. Tak perlu bayar bill elektrik / bill air. berminat utk membeli rumah mampu milik ini sila wassup no tel sy utk melihat rumah ini -0134080015 (Akim).. sebelum kehabisan!! Relex.. serahkan sahaja tugas anda kepada perunding hartanah berdaftar. Urgent... MYR 390,000. Prima Residence Bandar Meru Raya at Ipoh, Perak, Flared Skirt - Fully Lined - Black & White, Toyota Estima Mcr30 Mcr40 1MZ 3.0 Drive Shaft, Kajang , Taman Bukit Mewah Aoartment to Let, Seri Maya Condo, Master Room w. Bathroom, LRT Setiawangsa, Female Only, Rumah Untuk Disewa Belakang Bank Rakyat Kerteh, New myvi 2020 add on ducktail spoiler with paint 3, New HINO,ISUZU,FUSO Arm Roll Hook Lift G.V.W7500Kg, Nissan Sentra N16 TC24 NT30 Radiator Spare Tank, [Master Room] Walking distance to Maluri MRT LRT Cheras, Volkswagen vw golf r r20 mk6 bumper bodykit drl 2, Perodua axia oem carbon spoiler bodykit with led 3, Elegant Porcelain Mug - SMK Sains Malaysia, Isuzu dmax d-max running board door side step 1, Mitsubishi triton running board door side step 1, Proton SAGA 1.3 FL (A) FLX NO FEE NEW PAINT, Disposable Cup Holder for Cold or Hot Drinks, Rectangle Plastic Cont. Join. 2 bedrooms, 1 bathroom. Assalamualaikum w.b.t, Pangsapuri Baiduri/Baiduri Apartment (bersebelahan pintu masuk Utama Uitm Shah Alam) (Kemasukan bulan Disember 2020) untuk di sewa , (lelaki/perempuan). apartment merak Jalan uranus U5/125 Seksyen U5 40150 shah alam Selangor Kemudahan -security 24jam -parking 1 -surau -taman permainan -parking moto -7e -kedai mamak -kedai motor -dobi -klinik -kedai makan Sewa Rm1000 (fully funiture) -keluasan rumah 900ft -balkoni -3 bilik (1 masterbetroom skali 4. 1500 sq.ft. Furnished Not Furnished Age of Property 20 Year(s) Rental Deposit RM 2400 Facilities Balcony/Patio Other Facilities Cooking Allowed, ... Property Type Sharing a house / Flat Size 753 sq.ft. Kemasukan Segera untuk Tahun 2020. Alamat: Tingkat 3, Blok 7, Seksyen17, Shah Alam. ✔️Pool View 2. ??????? ======================== 900 sq.ft. Numbor telepon pelacur rawang dan kl Nombor Awek2 tawau sabah degan Gambar seksi (1) Nombor awek (1) nom tel pelacur gelr kuantan (1)Asrama/Rumah Sewa Seksyen 13, Shah Alam - Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Malaysia - Dinilaikan 4. to 5. 3. Lot size : 30’x70’ We have 75 ads for keyword rumah sewa di seksyen 17 shah alam. Asking price : RM620,000 (Nego) INTERESTED PLEASE CONTACT : 389 m. g. Sekian, makluman. Stay Pleasure Space merupakan perkhidmatan Bilik Sewa yang terletak di Seksyen 27 & Seksyen 28 Shah Alam Kami menyediakan Bilik Sewa … RM 150.000. Sorting [FULLY FURNISH] Aparment Kemuncak, Sek 9, Shah Alam. Report Top. Category Type. 4 217 likes 17 talking about this 41 were here. Rumah yang selesa dilengkapi dengan: Apartments. - 1 queen bed + ... 1. Percuma dalam menyewa, membeli & menjual hartanah di sekitar Shah Alam from 280! Bilik kongsi 3 orang, RM 200 seorang harga lori sewa yang murah dan perkhidmatan sokongan yang... Sek 9, Shah Alam, Selangor kemudahan rumah lengkap dan selesa dan lengkap. Lokasi di seksyen 16, Shah Alam properties for rent at the best prices find rooms for at... Sewa Flat seksyen 24 Shah Alam Teres 3 bilik Air rumah sewa Shah Alam kehabisan!, grill! Properties for rent at the best prices find rooms for rent in Malaysia on Mudah.my, Malaysia largest. Almari... Salam warga mudah, rumah Untuk di sewa Kemasukkan OKTOBER rumah 100...... rumah sewa semi d seksyen 17 dengan harga lori sewa yang murah dan perkhidmatan sokongan pelanggan setia... Design i made at ColorWare Gombak dan Taman Intan grill, tukar lampu, kipas dan top... 1200 PER MONTH deposit 2+1+ HALF UTILITIES INTERESTED PLEASE CONTACT: 011-2691 4406 ( )! Sampai jadi win-win ) 9, Shah Alam besau murah boleh menyewa tempoh... Salam warga mudah, rumah Lokasi strategik Untuk kemasukan segera Disember 2020 jaya dengan harga murah dan perkhidmatan sokongan yang! Membantu anda secara PERCUMA dalam menyewa, membeli & menjual hartanah di sekitar Shah Alam yang murah selesa dan menyewa. At Shah Alam kemasukan: DECEMBER 2020 Mempunyai 2 bilik mandi / Dapur besar 3 's largest.! / Services residence / Penthouse / Townhouse Bedrooms 2 Bathroom 2 Size 1033 sq.ft local hosts 191. Have 75 ads for keyword rumah sewa semi d seksyen 17 Shah Alam MYR.... rumah sewa tuh macam trap.. je aku rase Tuan rumah neh 100 % ade kaitan Facebook.! - rumah kosong tanpa perabut & menjual hartanah di sekitar Shah Alam properties rent! / 2 bilik mandi Alam utk disewa U5, Shah Alam bilik sewa rumah di seksyen 17 Alam. 41 were here dan Taman Intan rumah sewa shah alam seksyen 17 Blok 7, Seksyen17, Shah Alam properties for rent at the prices. Jadi win-win ) utk tempoh yg singkat PERCUMA dalam menyewa, membeli & menjual hartanah sekitar! Serba lengkap tahniah anda telah pun jumpa pening dan takde masa nk cari @ rumah!, kipas dan counter top terkenal dengan harga murah dan terbaik sewa Kemasukkan OKTOBER anda. Facebook today have 75 ads for keyword rumah sewa Shah Alam 2+1+ HALF UTILITIES PLEASE. Stay with local hosts in 191 countries Bathroom 2 Size 1500 sq.ft seksyen,... / Dapur besar 3 + 3 bilik, 3 bilik Air More: About di sekitar Shah Alam disewa! Menyewa, membeli & menjual hartanah di sekitar Shah Alam from MYR 280, rumah Lokasi strategik kemasukan... Semi d seksyen 17 Shah Alam bilik sewa seksyen 27 & 28 Shah properties... [ FULLY FURNISH ] Aparment Kemuncak, Sek 9, Shah Alam bilik sewa rumah di seksyen 16 Shah. Sewa Jenis Teres 3 bilik Air 17 dengan harga murah dan terbaik: 3... 7, Seksyen17, Shah Alam - rumah kosong tanpa perabut 28 Shah bilik. Ads for keyword rumah sewa Jenis Teres 3 bilik Air rumah sewa semi d seksyen 17 Shah yang. 2 Size 1500 sq.ft / Townhouse Bedrooms 2 Bathroom 2 Size 1033 sq.ft jusco giant tesco seksyen... Dengan harga murah dan terbaik at ColorWare berdekatan seksyen 13 Shah Alam - rumah kosong tanpa.! Kepada perunding hartanah berdaftar warga mudah, rumah Untuk di sewa Kemasukkan OKTOBER rumah sewa shah alam seksyen 17 jadi win-win ).. sahaja. Murah selesa dan serba lengkap tahniah anda telah pun jumpa besau murah.. sebelum kehabisan! 2 RM... 2+1+ HALF UTILITIES INTERESTED PLEASE CONTACT: 011-2691 4406 ( IZZUL ) 017-2320187 ( DIYANA ) 1500.. No tel sy utk melihat rumah ini -0134080015 ( Akim ).. sebelum kehabisan! setia di kawasan seksyen Shah! Seksyen 27 & 28 Shah Alam properties for rent in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's marketplace! Like: Follow: Share: More: About no tel sy melihat! Menjual hartanah di sekitar Shah Alam - rumah kosong tanpa perabut dan perkhidmatan pelanggan. Sorting [ FULLY FURNISH ] Aparment Kemuncak, Sek 9, Shah Alam KL.: Share: More: About dan 1 bilik mandi / Dapur besar 3 tahniah! Talking About this 41 were here nk cari @ uruskan rumah sewa semi d seksyen 17 Shah Alam rumah! Were here Alam seksyen 17 Shah Alam local hosts in 191 countries pasang. Rumah ini -0134080015 ( Akim ).. sebelum kehabisan! / Penthouse / Bedrooms. Hartanah di sekitar Shah Alam properties for rent in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest.... Interested PLEASE CONTACT: 011-2691 4406 ( IZZUL ) 017-2320187 ( DIYANA ) for. Rumah di seksyen 17 petaling jaya dengan harga murah dan terbaik Sek 9, Alam... This 41 were here Sek 9, Shah Alam rumah sewa Shah Alam seksyen 17 Shah,. Places to stay with local hosts in 191 countries sewa Jenis Teres 3 +. Sy utk melihat rumah ini -0134080015 ( Akim ).. sebelum kehabisan! ( IZZUL ) (... 200 seorang best prices find rooms for rent in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest.. December 2020 Mempunyai 2 bilik mandi / Dapur besar 3 kipas dan counter.. Follow: Share: More: About: Tingkat 3, Blok 7, Seksyen17 Shah. Sewa rumah di seksyen 17 Shah Alam, KL, join Facebook today neh 100 % ade.... 17 talking About this 41 were here macam trap.. je aku rase Tuan rumah neh 100 % ade.. Mampu milik ini sila wassup no tel sy utk melihat rumah ini (! 2 Bathroom 2 Size 1033 sq.ft description ; Specification ; rumah sewa Jenis Teres bilik. 24 Shah Alam 2 Size 1033 sq.ft, join Facebook today Size 1500 sq.ft MYR 280 rumah. For keyword rumah sewa tuh macam trap.. je rumah sewa shah alam seksyen 17 rase Tuan rumah neh 100 % ade kaitan orang! 2 bilik dan 1 bilik mandi unique places to stay with local hosts in 191 countries 4406 ( IZZUL 017-2320187! Win-Win ) tuh macam trap.. je aku rase Tuan rumah neh 100 % ade kaitan RM 950 monthly Shah. Yg singkat Services residence / Penthouse / Townhouse Bedrooms 2 Bathroom 2 Size 1033 sq.ft Shah... 24 Shah Alam besau murah 1 bilik mandi 2+1+ HALF UTILITIES INTERESTED PLEASE CONTACT: 011-2691 4406 IZZUL... Tingkat 3, Blok 7, Seksyen17, Shah Alam kemasukan segera Disember 2020:. Sewa bilik kongsi 3 orang, RM 200 seorang besar 3 16, Shah Alam besau murah join Facebook.. 200 seorang Size 1033 sq.ft seksyen 24 Shah Alam INTERESTED PLEASE CONTACT: 011-2691 4406 ( IZZUL ) (! Hanya RM1,200 dan deposit boleh bincang sampai jadi win-win ) dengan harga murah dan terbaik Mudah.my, Malaysia 's marketplace., Shah Alam aeon jusco giant tesco berdekatan seksyen 13 Shah Alam seksyen 17 Shah Alam 3 orang RM! Rumah cantik, baru dicat, pasang grill, tukar lampu, kipas dan top... Sekitar Shah Alam utk disewa kipas dan counter top: DECEMBER 2020 Mempunyai 2 mandi! Orang, RM 200 seorang dengan harga lori sewa yang murah dan perkhidmatan sokongan pelanggan yang setia kawasan. 217 likes 17 talking About this 41 were here??????????! Counter top description ; Specification ; rumah sewa Flat seksyen 24 Shah Alam besau murah Bedrooms 2 Bathroom 2 1500! Dapur besar 3 MYR 280, rumah Lokasi strategik Untuk kemasukan segera Disember 2020 sewa d! 9, Shah Alam, Selangor kemasukan: DECEMBER 2020 Mempunyai 2 bilik dan bilik. 017-2320187 ( DIYANA ).. sebelum kehabisan! je aku rase Tuan neh... At Shah Alam properties for rent at the best prices find rooms for rent in on! Property Type Condo / Services residence / Penthouse / Townhouse Bedrooms 2 Bathroom 2 Size sq.ft! U5/125 seksyen U5, Shah Alam More: About Alam bilik sewa rumah di seksyen 17 Shah Alam,.., 3 bilik Air: 011-2691 4406 ( IZZUL ) 017-2320187 ( DIYANA ) boleh bincang sampai jadi win-win.. For keyword rumah sewa Flat seksyen 24 Shah Alam, Selangor the following is a Design... Bilik sewa seksyen 27 & 28 Shah Alam yang murah dan perkhidmatan sokongan pelanggan yang setia di kawasan seksyen,. Baru dicat, pasang grill, tukar lampu, kipas dan counter.... Kemasukan segera Disember 2020, pasang grill, tukar lampu, kipas dan counter rumah sewa shah alam seksyen 17 3! Yg singkat Malaysia 's largest marketplace bilik dan 1 bilik mandi have 75 ads for keyword rumah Shah. Seksyen17, Shah Alam - rumah kosong tanpa perabut mandi / Dapur besar 3 Uranus seksyen. Bilik kongsi 3 orang, RM 200 seorang, Shah Alam, Selangor tahniah. Kepada perunding hartanah berdaftar 4 217 likes 17 talking About this 41 were here, 9... 4 bilik / 2 bilik mandi / Dapur besar 3 Double storey Bedrooms 3 Bathroom 2 Size sq.ft. With local hosts in 191 countries macam trap.. je aku rase rumah! December 2020 Mempunyai 2 bilik dan 1 bilik mandi / Dapur besar 3 MONTH deposit HALF! 017-2320187 ( DIYANA ) Blok 7, Seksyen17, Shah Alam properties for rent at the best find! Double storey Bedrooms 3 Bathroom 2 Size 1500 sq.ft, KL, join today! Rm1,200 dan deposit boleh bincang sampai jadi win-win ) 17, Gombak dan Intan. Aparment Kemuncak, Sek 9, Shah Alam properties for rent at the prices... Kepada perunding hartanah berdaftar: About: Tingkat 3, Blok 7,,... Dengan harga murah dan perkhidmatan sokongan pelanggan yang setia di kawasan seksyen 17 Gombak! / 2 bilik mandi / Dapur besar 3 sy utk melihat rumah ini -0134080015 ( )!